Az Aloe Vera természetesen segít az ekcéma elleni harcban

1378
HOZZÁSZÓLÁS:

Az ekcéma rendkívül sok ember életét keseríti meg, hiszen nem csupán esztétikailag zavaró jelenség, hanem nagyon kellemetlen és fájdalmas is tud lenni a vele együtt járó viszketés és nedvedzés.aloe-vera-18

Az aloe vera természetesen segíthet

Már őseink is gyakran alkalmazták az aloe verát az ekcémás bőrfelületen, méghozzá oly módon, hogy a leveleit hosszában felvágták, s az így kinyert nedvét a beteg bőrfelületre kenték.

Manapság már tudományos vizsgálatok is igazolják, hogy az aloe vera nedve glikoproteineket tartalmaz, melynek köszönhetően jelentősen hozzájárulhat a különféle sebek és bőrbetegségek gyorsabb és hatékonyabb gyógyulásához. 

Az aloe vera rendkívül eredményes hidratáló anyag, mely képes megnövelni a bőr felső rétegében a víztartalmat. Ezt a tulajdonságát valószínűleg a benne található nagyobb mennyiségű cukornak köszönheti, ami által képes a nedvességet a felhámba vonzani és ott meg is tartani.

Az így létrejövő magasabb víztartalom pedig nagymértékben csökkenti a bőr szárazságérzetét, s ezáltal az égő, szúró, viszkető érzést is mérsékli.

Az aloé másik kiemelkedő hatása az ekcémás bőrre, hogy hidrokortizont képes a bőrbe juttatni, mely által hatékonyan nyugtatja azt, és csillapítja  a gyulladást. Ráadásul mindezt teljesen természetesen teszi, káros mellékhatások nélkül, ami a legtöbb szintetikus szteroidról nem mondható el.

Az aloe vera tehát hatékonyan nyugtatja meg az ekcémás bőrt, jelentősen csökkentheti a vörösségét, valamint fertőtlenítő hatása révén hozzájárul a gyulladás visszahúzódásához is. Továbbá a aloe vera rendszeres alkalmazásával akár meg is előzhetjük, hogy az ekcéma újból visszatérjen.

Az aloe vera belülről is gyógyít

Az aloe vera mindezeket a jótékony hatásait nem csupán a külső alkalmazása során éri el, hiszen az aloe verából készített gyümölcslé fogyasztása által belülről is támogathatjuk szervezetünk öngyógyító folyamatait.

Az aloé levet megihatjuk önmagában is, de akár más gyümölcslevekkel is elkeverhetjük. Egy dologra érdemes figyelnünk csupán, méghozzá, hogy lehetőleg 100%-os tisztaságú és bio minősítésű aloe vera levet igyunk, mert ez garantálja  lehető legteljesebb egészségvédő hatást.

Ha szeretne még több hasznos információt olvasni az Aloe Veráról és annak egészségvédő hatásairól, akkor látogasson el az Aloe Vera Honlapjára, ahol mindent megtudhat erről a csodálatos képességekkel megáldott növényről! 

1378
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

39170
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]